//
کدخبر: ۵۷۹۲۳۶ //

استقلال هنوز منتظر خلیفه و گودرزی؛ آلومینیوم توافق را منتفی نمی‌داند

مدیرعامل آلومینیوم اراک تأکید کرد توافق با استقلال درباره محمد خلیفه و بهرام گودرزی همچنان پابرجاست.

استقلال هنوز منتظر خلیفه و گودرزی؛ آلومینیوم توافق را منتفی نمی‌داند
به گزارش فرتاک نیوز،

آینده محمد خلیفه و بهرام گودرزی، دو بازیکنی که در تابستان به استقلال پیوستند، همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. مدیرعامل آلومینیوم اراک اعلام کرده توافق میان دو باشگاه درباره این دو بازیکن منتفی نشده است.

محمد محمدی درباره آخرین وضعیت این دو بازیکن اظهار کرد که خلیفه و گودرزی در حال حاضر بازیکن آلومینیوم هستند و قرارداد آنها از نظر فدراسیونی نیز برای باشگاه اراکی ثبت شده است.

این دو بازیکن در پنجره تابستانی مورد توجه استقلال قرار گرفتند و قراردادشان با آبی‌پوشان نهایی شد، اما بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالات استقلال باعث شد طبق توافق قبلی، آنها بار دیگر به آلومینیوم بازگردند و کار خود را در این تیم ادامه دهند.

با این حال، به نظر می‌رسد بازگشت آنها به آلومینیوم به معنای پایان توافق با استقلال نیست. محمدی تأکید کرده مذاکرات و توافق قبلی میان دو باشگاه همچنان منتفی نشده و شرایط این دو بازیکن در ادامه فصل می‌تواند تغییر کند.

نکته مهم درباره وضعیت خلیفه و گودرزی، زمان جدایی احتمالی آنها از آلومینیوم است. مدیرعامل این باشگاه درباره اینکه این دو بازیکن تا پایان فصل در اراک خواهند ماند یا امکان انتقال آنها در پنجره زمستانی وجود دارد، پاسخ قطعی ارائه نکرد و اعلام کرد فعلاً باید منتظر ماند.

به این ترتیب، آینده دو بازیکن جوان همچنان به شرایط نقل‌وانتقالاتی استقلال و تصمیم دو باشگاه بستگی دارد و باید دید در ادامه فصل چه اتفاقی برای این دو بازیکن رخ خواهد داد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۷۹۲۳۶ //
ارسال نظر