//
کدخبر: ۵۷۶۵۴۰ //

تارتار به افشای اخبار رختکن پرسپولیس هشدار داد

افشای اخبار رختکن پرسپولیس باعث شد مهدی تارتار خواستار برخورد جدی با فرد یا افرادی شود که اطلاعات داخلی تیم را به رسانه‌ها می‌رسانند. این واکنش نشان می‌دهد سرمربی پرسپولیس از همان ابتدای فصل روی حفظ محرمانگی تیم حساس است.

تارتار به افشای اخبار رختکن پرسپولیس هشدار داد

به گزارش فرتاک نیوز؛ مهدی تارتار، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، از انتشار اخبار داخلی این تیم در رسانه‌ها و برخی کانال‌های تلگرامی به‌شدت ناراحت شده و پیگیر برخورد جدی با عاملان این موضوع است.

به نقل از مهر، در چهار سال گذشته بارها خبرهایی دربارهٔ اتفاقات رختکن پرسپولیس، ترکیب احتمالی تیم و برخی مباحث فنی و داخلی پیش از اعلام رسمی در رسانه‌ها و کانال‌های مشخص منتشر شده است. تارتار معتقد است چنین اتفاقی بدون ارتباط برخی افراد حاضر در مجموعه با رسانه‌ها ممکن نیست.

او این موضوع را در گفت‌وگو با محسن خلیلی نیز مطرح کرده و از بخش رسانه‌ای تیم خواسته است با دقت بیشتری مسیر انتشار این اخبار را بررسی کند. تارتار در جریان اردوی ترکیه هم با انتشار برخی جزئیات از مباحث مطرح‌شده در رختکن روبه‌رو شده بود.

سرمربی پرسپولیس تأکید کرده که حفظ اطلاعات داخلی، ترکیب و مسائل فنی بخشی از رفتار حرفه‌ای اعضای تیم و اطرافیان پرسپولیس است. او گفته در صورت شناسایی فردی که اخبار محرمانه را منتشر می‌کند، بدون تعارف با او برخورد خواهد شد.

تارتار همچنین اعلام کرده اگر فرد خاطی مشخص شود، اخراج او از مجموعه پرسپولیس در دستور کار قرار می‌گیرد. این موضع نشان می‌دهد او از ابتدای فصل قصد دارد کنترل بیشتری بر فضای داخلی تیم داشته باشد و اجازه ندهد رختکن سرخپوشان به محل انتقال خبر به رسانه‌ها تبدیل شود.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۷۶۵۴۰ //
ارسال نظر