انتقاد شدید از بنزما؛ تو اصلا با رونالدو قابل مقایسه نیستی!
محمد نور، اسطوره باشگاه الاتحاد، به شدت انتقال کریم بنزما به الهلال را محکوم و تصمیم مهاجم فرانسوی را غیرحرفهای خواند.
محمد نور، ستاره سابق باشگاه الاتحاد، به شدت از انتقال کریم بنزما به الهلال انتقاد کرد.
این اسطوره الاتحاد در گفتگو با برنامه «دورینا غیر» گفت: «در فصل اول حضورش در الاتحاد عملکرد خاصی نداشت، اما فصل بعد با حمایت هواداران بهبود یافت. آنها همیشه پشت او ایستادند و تشویقش کردند. حتی وقتی بنزما در فصل گذشته چندین پنالتی را از دست داد، هواداران همچنان از او حمایت کردند و تیم در نهایت موفق شد لیگ و جام حذفی را فتح کند.»
او سپس با انتقاد از تصمیم مهاجم فرانسوی گفت: «پس از همه اینها، آیا منطقی است که او امسال بگوید نمیخواهد برای تیم بازی کند؟ با احترام به او، اما در کنار کریستیانو رونالدو هیچ ارزشی ندارد و اساساً قابل قیاس نیست.»
محمد نور اضافه کرد: «اگر بنزما نمیخواست قراردادش را کامل کند، حداقل باشگاه باید از جدایی او سود مالی میبرد و باقیمانده ارزش قرارداد پرداخت میشد. بنزما حق نداشت خودش تصمیم بگیرد به الهلال برود، زیرا مالک قرارداد نبود. اگر چنین قصدی داشت، ابتدا باید قراردادش را به پایان میرساند و بعد هر تصمیمی میگرفت.»
نور در پایان اظهار داشت: «تا وقتی بنزما در الاتحاد بازی میکرد، آرزو داشتم اگر قرار است جدا شود، حداقل از لیگ عربستان برود، نه اینکه به الهلال منتقل شود و آن هم به این شکل.»
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.