//
کدخبر: ۵۵۲۳۴۸ //

حسینی مثل روزهای استقلال؛ شماره یک بی‌چالش در سپاهان

با کنار رفتن محمدرضا اخباری از فهرست سپاهان، حالا جایگاه حسین حسینی در خط دروازه طلایی‌پوشان بیش از هر زمان دیگری تثبیت شده؛ تصمیمی که می‌تواند تبعات مهمی هم برای سپاهان و هم برای معادلات تیم ملی داشته باشد.

حسینی مثل روزهای استقلال؛ شماره یک بی‌چالش در سپاهان
به گزارش فرتاک نیوز،

سپاهان در پنجره نقل‌وانتقالات اخیر، با جذب بازیکنان آزاد تلاش کرد فهرست خود را تقویت کند. طلایی‌پوشان با اضافه کردن محمدمهدی محبی، علی خدادادی و علی کریمی قدرت خط حمله و میانی خود را افزایش دادند، اما پر شدن لیست بازیکنان بزرگسال باعث شد مدیران باشگاه ناچار به ایجاد تغییرات مهمی در فهرست تیم شوند؛ تغییراتی که در نهایت به حذف نام یکی از دروازه‌بانان باتجربه انجامید.

محمدرضا اخباری که به‌عنوان جانشین پیام نیازمند به سپاهان پیوسته بود، با جذب حسین حسینی خیلی زود یک رقیب جدی در مسیر حضور در ترکیب اصلی پیدا کرد. اخباری از پیش با مصدومیت کهنه زانو دست‌وپنجه نرم می‌کرد؛ آسیبی که پیش از شروع فصل هم او را آزار داد و پس از یک دوره بازگشت کوتاه، دوباره در میانه فصل باعث دوری‌اش از میادین شد. در نهایت این دروازه‌بان تصمیم گرفت زانوی خود را به تیغ جراحان بسپارد و عمل جراحی را در قطر انجام دهد.

حذف نام اخباری؛ تصمیمی بحث‌برانگیز

در حالی که پیش‌بینی می‌شد اخباری تا پایان سال به شرایط مسابقه بازگردد و دوباره به لیست سپاهان اضافه شود، طولانی شدن دوره نقاهت همه معادلات را تغییر داد. مدیران سپاهان در تصمیمی جنجالی، نام محمدرضا اخباری را از فهرست تیم خارج کردند تا فصل برای این گلر باتجربه خیلی زود به پایان برسد.

اخباری در مدت حضورش در سپاهان، در ۸ مسابقه رسمی (در لیگ برتر و سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا) به میدان رفت، ۵ گل دریافت کرد و ۴ کلین‌شیت به ثبت رساند. با این حال، خانه‌نشینی طولانی‌مدت و دوری از شرایط مسابقه، شانس او برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ را به حداقل رسانده و بعید به نظر می‌رسد نامش در فهرست نهایی تیم ملی قرار بگیرد.

حسین حسینی؛ شماره یک بی‌چالش

با این تصمیم، حسین حسینی حالا دقیقاً در موقعیتی قرار گرفته که سال‌ها در استقلال تجربه کرده بود؛ دروازه‌بان بی‌رقیب. هرچند حسینی در هفته‌های اخیر از اوج آمادگی فاصله گرفته، اما تا پایان فصل جاری بدون رقیب جدی، گلر شماره یک سپاهان خواهد بود؛ فرصتی طلایی برای تثبیت جایگاهش در تیم ملی و نزدیک شدن به حضور در جام جهانی.

حسینی از ابتدای فصل در ۱۸ مسابقه برای سپاهان در لیگ برتر، جام حذفی، سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا و پلی‌آف لیگ نخبگان به میدان رفته، ۱۶ گل خورده و ۹ کلین‌شیت ثبت کرده است. نکته قابل توجه اینکه او تاکنون هیچ اخطاری دریافت نکرده و خطر محرومیت تهدیدش نمی‌کند.

با این حال، حذف اخباری یک ریسک پنهان هم برای سپاهان دارد؛ چرا که در صورت مصدومیت یا محرومیت احتمالی حسینی، امیرمهدی مقصودی، دروازه‌بان جوان و کم‌تجربه طلایی‌پوشان، تنها گزینه محرم نویدکیا خواهد بود. گلری که سابقه بازی برای تیم بزرگسالان سپاهان را ندارد و اعتماد به او در مقطع حساس فصل، تصمیمی پرریسک به شمار می‌آید.

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۵۲۳۴۸ //
ارسال نظر