//
کدخبر: ۵۳۲۸۰۸ //

حسین طیبی: شروع خوب را باید در بازی های بعدی ادامه دهیم

کاپیتان تیم ملی فوتسال ایران، پس از درخشش در دیدار مقابل بنگلادش و کسب عنوان بهترین بازیکن زمین، درباره شرایط تیم و مسابقات صحبت کرد.

حسین طیبی: شروع خوب را باید در بازی های بعدی ادامه دهیم
به گزارش فرتاک نیوز،

حسین طیبی که در دیدار امروز با بنگلادش در مرحله مقدماتی جام ملت‌های آسیا موفق به ثبت هت‌تریک شد، گفت: فوتسال یک بازی تیمی است و ما کنار هم نتیجه می‌گیریم. شروع خوبی داشتیم اما باید روی بازی‌های بعدی تمرکز کنیم.

او با تأیید نقد وحید شمسایی درباره کیفیت نامناسب توپ و کف‌پوش سالن محل برگزاری مسابقات افزود: این یک نقد تخصصی است و من هم در زمین آن را حس کردم. امیدوارم در ادامه تورنمنت بازیکنان با مشکل و آسیب‌دیدگی مواجه نشوند.

کاپیتان تیم ملی در خصوص دیدار بعدی مقابل امارات اظهار داشت: من عادت ندارم در مورد تیم‌ها صحبت کنم. ما یاد گرفته‌ایم به همه حریفان احترام بگذاریم و بازی به بازی پیش برویم. کادر فنی اطلاعات دقیقی از امارات دارد و وظیفه ما اجرای برنامه‌ها در زمین است.

طیبی همچنین از روند رو به رشد بازیکنان جوان ایران ابراز رضایت کرد و گفت: جوان‌های تیم هر روز با مسئولیت‌پذیری بیشتری ظاهر می‌شوند. طبیعی است به دلیل نداشتن فرصت کافی برای تمرین و بازی کنار هم، گاهی کیفیت مدنظرمان را در طول مسابقه نداشته باشیم؛ اما هر روز بهتر می‌شویم و امیدواریم نتایجی شایسته نام فوتسال ایران کسب کنیم.

تیم ملی ایران بعد از پیروزی ۱۲-۰ مقابل بنگلادش روز دوشنبه در دومین دیدار به مصاف امارات می‌رود.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۳۲۸۰۸ //
ارسال نظر