//
کدخبر: ۵۷۴۳۳۲ //

سامسونگ با گوشی‌های تاشو زد فولد و زد فلیپ ۸ رکورد پیش‌فروش را شکست

سامسونگ با ارائه گلکسی زد فولد 8 و زد فلیپ 8 در هند، موفق به ثبت رکوردهای بی‌سابقه‌ای در پیش‌فروش این گوشی‌ها شده است. این موفقیت نشان‌دهنده استقبال گسترده از فناوری‌های تاشو است.

سامسونگ با گوشی‌های تاشو زد فولد و زد فلیپ ۸ رکورد پیش‌فروش را شکست

به گزارش فرتاک نیوز؛ محصولات جدید سامسونگ، گلکسی زد فولد 8 و زد فلیپ 8، با استقبال بی‌نظیری در بازار مواجه شده و رکوردهای پیش‌فروش این شرکت را به طرز چشمگیری تغییر داده‌اند.

هفته گذشته، سامسونگ از نسل جدید گوشی‌های تاشو خود شامل گلکسی زد فولد 8، گلکسی زد فولد 8 اولترا و گلکسی زد فلیپ 8 رونمایی کرد. طراحی نوآورانه و قابلیت‌های پیشرفته این گوشی‌ها، توجه بسیاری از علاقه‌مندان به فناوری را به خود جلب کرده است.

گزارش‌های اخیر از هند نشان می‌دهد که این محصولات رکوردهای بی‌سابقه‌ای در بخش پیش‌فروش ثبت کرده‌اند، که بیانگر پتانسیل بالای بازار برای دستگاه‌های تاشو است. این موفقیت چشمگیر، اهمیت بازار کشورهای در حال توسعه را برای این غول فناوری کره‌ای به وضوح نشان می‌دهد.

در یک رویداد کم‌سابقه، سامسونگ در ۷۲ ساعت اول عرضه، موفق به ثبت ۲۷۱,۰۰۰ پیش‌سفارش برای زد فولد ۸، زد فولد ۸ اولترا و زد فلیپ ۸ در هند شد. این در حالی است که سال گذشته، دستیابی به این پیش‌فروش برای مدل‌های قبلی گلکسی زد فلیپ 7 و زد فولد 7 حدود ۱۵ روز زمان برده بود.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۷۴۳۳۲ //
ارسال نظر