//
کدخبر: ۵۸۶۳۸۵ //

کشف محموله ۱۱ تنی میوه‌های ممنوعه در گمرک سومار

سرپرست گمرک سومار از کشف محموله‌ 11 تنی انواع میوه جاساز شده در جوف کالاهای مجاز تره‌بار خبرداد.

کشف محموله ۱۱ تنی میوه‌های ممنوعه در گمرک سومار
به گزارش فرتاک نیوز،

امید برجی اظهار کرد: در یک عملیات دقیق و هوشمندانه توسط مدیریت ،حراست و یگان حفاظت گمرک سومار، محموله‌ای به وزن بیش از 11 تن انواع میوه که به‌صورت غیرقانونی در جوف کالاهای مجاز تره‌بار جاسازی شده بود، شناسایی، کشف و ضبط شد.

برجی با تشریح جزئیات عملیات اخیر بازرسی در درب خروجی این گمرک گفت: در تاریخ‌های سه‌شنبه 17 و چهارشنبه 18 شهریورماه 1405، پرسنل هوشیار حراست و یگان حفاظت گمرک سومار در حین انجام وظیفه و با تکیه بر دانش تخصصی خود در بازرسی محموله‌ها، موفق به کشف یک جریان سازمان‌یافته قاچاق شدند.

وی با اشاره به جزئیات این تخلف عنوان کرد: قاچاقچیان با بهره‌گیری از 5 دستگاه کامیون یخچال‌دار و با نیت دور زدن ضوابط صادراتی، مقادیر قابل‌توجهی از میوه‌هایی که صادرات آن‌ها به دلیل محدودیت‌های قانونی ممنوع است، به‌ویژه محصول کیوی را در جوف کالاهای تره‌بار جاسازی کرده بودند تا به صورت غیرقانونی از مرز خارج کنند.

سرپرست گمرک سومار، ضمن تقدیر از دقت‌نظر و تعهد میدانی همکاران خود، خاطرنشان کرد: پرونده این پنج کامیون با تکمیل مستندات و صورت‌جلسات مربوطه، جهت سیر مراحل قانونی و اعمال مجازات‌های بازدارنده به مراجع قضایی ذی‌صلاح ارجاع شده است.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۶۳۸۵ //
ارسال نظر