دستگیری عاملان قتل با مواد خوراکی مسموم
فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد از شناسایی و دستگیری یک قاتل و همدستانش در شهرستان گچساران خبر داد.
سردار سهام صالحی در تشریح جزئیات این پرونده، اظهار کرد: در پی دریافت گزارشی مبنی بر وقوع یک فقره قتل مشکوک بر اثر مسمومیت ناشی از مواد خوراکی آلوده، رسیدگی به این پرونده بهصورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان گچساران قرار گرفت.
وی عنوان کرد: با توجه به حساسیت موضوع، تیمهای تخصصی پلیس آگاهی با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی، رصد فنی و بهرهگیری از شگردهای پلیسی، هویت متهمان را شناسایی کردند و مأموران پلیس پس از هماهنگی با مقام قضایی، در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه، قاتل اصلی و 2 نفر از همدستان وی را دستگیر کردند.
صالحی با بیان اینکه متهمان در بازجوییهای فنی و پلیسی به جرم ارتکابی اعتراف کردند، افزود: قاتل در بازجوییهای صورت گرفته، به انجام قتل با همدستی دو نفر دیگر اعتراف کرد که پس از تکمیل پرونده، متهمان برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع محترم قضایی شدند.
وی همچنین از توقیف خودروی متهمان و انتقال آن به پارکینگ خبر داد و خاطرنشان کرد: پلیس با اقتدار و اشراف کامل بر فضای امنیتی شهرستان، اجازه نخواهد داد که مجرمان با ارتکاب چنین جرایم خشنی، نظم و امنیت عمومی را خدشهدار کنند.
صالحی در پایان ضمن تقدیر از همکاری مردم با پلیس، تأکید کرد: امنیت خط قرمز پلیس است و مجرمان بدانند که در هر جایگاهی که باشند، از چشم تیزبین قانون پنهان نخواهند ماند.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.