//
کدخبر: ۶۰۳۰۷۰ //

دانا وایت؛ گزینه جدید ترامپ برای سخنگویی کاخ سفید

دولت ترامپ به دنبال افرادی برای دفاع از مواضع خود در برابر منتقدان است. دانا وایت، مدیر یواف‌سی، به عنوان گزینه جدید سخنگویی معرفی شده است. آیا او این سمت را خواهد پذیرفت؟

دانا وایت؛ گزینه جدید ترامپ برای سخنگویی کاخ سفید

به گزارش فرتاک نیوز؛ دونالد ترامپ در اقدامی جالب توجه، به دانا وایت، مدیرعامل «مسابقات قهرمانی مبارزه نهایی» (یواف‌سی)، پیشنهاد کرده که مسئولیت سخنگویی کاخ سفید را بر عهده بگیرد. این خبر در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» منتشر شد و ترامپ به این نکته اشاره کرد که این پیشنهاد شامل دستیاران وایت نیز هست، هر چند برخی از آن‌ها اهل کشور آمریکا نیستند.

چرا دانا وایت؟

ترامپ در توییت خود به اهمیت وجود افرادی مانند وایت برای دفاع از مواضع جمهوری‌خواه در برابر منتقدان اشاره کرده و او را سخنگویی بی‌نظیر توصیف کرده است. این انتخاب نشان‌دهنده استراتژی جدید ترامپ برای مواجهه با چالش‌ها و انتقادات است.

واکنش دانا وایت

دانا وایت در پاسخ به این پیشنهاد، تصویری از خود در حال ایستادن پشت تریبون سخنگوی کاخ سفید منتشر کرد. او در توضیح این عکس نوشت: «به سوی فصل بعدی.» با این حال، هنوز مشخص نیست که آیا او به طور جدی این سمت را می‌پذیرد یا فقط به درخواست ترامپ به شوخی واکنش نشان داده است.

  • ترامپ و وایت دوستی دیرینه‌ای دارند.
  • وایت در سال ۲۰۱۶ از ترامپ حمایت کرده بود.
  • کیتی زکریا، سخنگوی پیشین، تنها پنج روز پس از آغاز به کارش از این سمت کناره‌گیری کرد.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۶۰۳۰۷۰ //
ارسال نظر