چرا درگیریهای خاورمیانه به نفع هیچکس نیست؟
تنشهای فزاینده در خاورمیانه نه تنها بر مردم منطقه بلکه بر اقتصاد جهانی نیز تأثیر میگذارد. اردوغان به عنوان رئیسجمهور ترکیه از دیپلماسی به عنوان راهحلی ضروری یاد کرد.
به گزارش فرتاک نیوز؛ رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه، در سخنرانی خود در افتتاحیه اجلاس سران کشورهای ترکزبان در آنکارا، بر این نکته تأکید کرد که درگیریها در خاورمیانه به نفع هیچ طرفی نیست و پیامدهای منفی برای اقتصاد جهانی و بازارهای انرژی به همراه دارد.
چرا دیپلماسی اولویت دارد؟
اردوغان در ادامه افزود که امیدوار است تنشهای اخیر در مورد ایران به جای استفاده از ابزار نظامی، به سمت راهحلهای دیپلماتیک سوق یابد.
تأثیر تماسهای بینالمللی
در این راستا، اردوغان و دونالد ترامپ در تماس تلفنی اخیر خود درباره مسائل دوجانبه و منطقهای گفتوگو کردهاند. اردوغان در این مکالمه به همکاریهای ترکیه، عربستان و پاکستان در زمینه امنیت اشاره و بر تلاش برای حل بحرانها از طریق دیپلماسی تأکید کرد.
- اردوغان به بررسی تحولات تنگه هرمز و یمن میپردازد.
- او همچنین آمادگی ترکیه را برای کمک به احیای گفتوگوها بین اوکراین و روسیه اعلام کرده است.
در خاتمه، ترامپ روز جمهوری ترکیه را تبریک گفت و برای اجلاس سران کشورهای ترک زبان آرزوی موفقیت کرد.