کدخبر: ۵۹۶۱۸۹ //

اخراج کیتی زکریا، سخنگوی جدید کاخ سفید پس از یک هفته

کیتی زکریا، سخنگوی جدید کاخ سفید، تنها پس از یک هفته از آغاز فعالیت خود از این سمت برکنار شد. این تغییر به دلیل نارضایتی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا از عملکرد او صورت گرفت.

اخراج کیتی زکریا، سخنگوی جدید کاخ سفید پس از یک هفته

به گزارش فرتاک نیوز؛ به نقل از ، در پی نارضایتی دونالد ترامپ از عملکرد زکریا، رسانه‌های آمریکایی گزارش کردند که وی پس از تنها هفت روز از آغاز کارش، از سمت سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید کناره‌گیری خواهد کرد. یک مقام ارشد کاخ سفید به فاکس‌نیوز اعلام کرد که زکریا در حال طی کردن مراحل کناره‌گیری از این سمت است.

ترامپ به زکریا گفته بود که باید درباره ادامه فعالیتش در این منصب تجدیدنظر کند. وی در گفت‌وگویی با خبرنگاران در محوطه چمن جنوبی کاخ سفید اظهار داشت: «اگر نمی‌خواهی این کار را انجام دهی، مجبور نیستی... باید درباره ادامه این کار تجدیدنظر کنی.»

این تحولات در شرایطی اتفاق افتاد که فعالیت یک‌هفته‌ای زکریا با انتقادات درباره صلاحیت‌های حقوقی‌اش و همچنین شروع ناموفقش در برابر خبرنگاران همراه بود. زکریا در ۹ اکتبر به عنوان سخنگوی جدید منصوب شده و تنها چند روز بعد، در ۱۳ اکتبر، نخستین نشست خبری‌اش را برگزار کرد که فقط ۱۴ دقیقه به طول انجامید و وی تنها به سه پرسش پاسخ داد.

ترامپ در اظهاراتی کوتاه درباره زکریا گفت: «شاید این شغل برای او مناسب نباشد.» وی در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره اخراج زکریا، از موضع خود عقب‌نشینی کرد و اظهار داشت: «نه، نه. من می‌خواهم او زندگی خوبی داشته باشد.»

زکریا همچنین در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرد که در آزمون وکالت قبول نشده و هیچ‌گاه مجوز وکالت در ایالات متحده را دریافت نکرده است. او در دفاع از عملکردش در نخستین نشست خبری گفت: «با وجود زمان بسیار کمی که برای آماده شدن داشتم، تلاش کردم از عهده آن بربیایم.»

نخستین نشست خبری زکریا با چندین لغزش کلامی و انتقادهایی درباره کوتاهی زمان آن همراه بود. برخی مقامات کاخ سفید پیش‌بینی کردند که دوره فعالیت زکریا حتی از دوره آنتونی اسکاراموچی، سخنگوی پیشین، کوتاه‌تر شود. اسکاراموچی پس از ۱۰ روز برکنار شد.

کاخ سفید پیش‌تر از زکریا حمایت کرده و استیون چونگ، مدیر ارتباطات کاخ سفید، او را عضوی ارزشمند برای تیم خود خوانده بود. زکریا که پیش‌تر مشاور ارشد ارتباطات در گروه رسانه‌ای ترامپ بود، در طول هفته اخیر تلاش کرد تا به انتقادات پاسخ دهد، اما در نهایت روز جمعه از سمت خود کناره‌گیری کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۹۶۱۸۹ //
ارسال نظر