حملات رژیم اسرائیل به غزه: یک کشته و چند زخمی
حملات رژیم اسرائیل به غزه منجر به کشته شدن یک زن فلسطینی و زخمی شدن تعدادی دیگر شد. حال برخی از مجروحان وخیم گزارش شده است.
به گزارش فرتاک نیوز؛ به نقل از خبرگزاری فلسطینی «صفا»، در پی حملات هوایی رژیم اسرائیل به یک آپارتمان در غرب غزه، یک زن فلسطینی به شهادت رسید و چندین نفر دیگر زخمی شدند.
در ادامه این حملات، تانکهای ارتش اسرائیل نیز به سمت شرق محله تفاح در شرق غزه آتش گشودند.
همچنین، در مرکز نوار غزه، خودروهای نظامی صهیونیستی به سمت شمال اردوگاه پناهندگان البریج شلیک کردند و مناطقی در شمال اردوگاه و شرق شهر دیر البلح هدف حملات توپخانهای قرار گرفتند.
یک پهپاد اسرائیلی نیز کیوسکی را در نزدیکی میدان آتیان در شمال شرقی اردوگاه البریج هدف گرفت که منجر به آتشسوزی شد.
در مناطق جنوبی نوار غزه، خودروهای نظامی اسرائیل به سمت شرق خان یونس تیراندازی کردند.
در یک اقدام مرتبط، ارتش اسرائیل منطقه معروف به «خط زرد» را در نزدیکی خیابان صلاح الدین در شرق غزه گسترش داد.
رژیم صهیونیستی از تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگی را علیه نوار غزه آغاز کرد، با اهدافی از جمله نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست، اما به نظر میرسد در دستیابی به این اهداف ناکام مانده است.
جنبش حماس روز ۱۷ مهر ۱۴۰۴ از دستیابی به توافق پایان جنگ و تبادل اسیران خبر داد. ارتش اسرائیل نیز پس از این تاریخ به آتشبس در نوار غزه اشاره کرد، اما همچنان به کارشکنی در اجرای آن ادامه میدهد.
تجاوزات رژیم صهیونیستی، با حمایت آمریکا، به ویرانی گستردهای در نوار غزه منجر شده است که سازمان ملل هزینه بازسازی آن را حدود ۷۰ میلیارد دلار برآورد کرده است.