قیمت جهانی طلا پس از یک دوره نزولی متوقف شد
روند نزولی قیمت جهانی طلا به دنبال بررسی احتمال افزایش مجدد نرخ بهره فدرال رزرو متوقف شد. این تغییرات در بازار طلا به دلیل نوسانات ارزش دلار و بازده اوراق خزانه آمریکا اهمیت ویژهای دارد.
به گزارش فرتاک نیوز؛ طبق گزارش رویترز، قیمت نقدی طلا تا ساعت ۰۱:۴۰ به وقت گرینویچ با ۰.۷ درصد افزایش به ۴ هزار و ۱۴۱ دلار و ۹ سنت در هر اونس رسید. پیش از این، بهای این فلز گرانبها به پایینترین سطح خود از پنجم اوت (۱۴ مرداد) رسیده بود که ناشی از تقویت ارزش دلار و افزایش بازده اوراق خزانه آمریکا بود.
در ساعات بعدی روز پنجشنبه، طلا با قیمت ۴ هزار و ۱۱۶ دلار و ۶۷ سنت معامله شد که تغییر چندانی نسبت به روز گذشته نداشت. همچنین، معاملات آتی طلای آمریکا برای تحویل در ماه دسامبر (آذر/دی) با ۰.۶ درصد افزایش به ۴ هزار و ۱۶۵ دلار و ۱۰ سنت رسید ولی در ادامه به ۴ هزار و ۱۴۰ دلار و ۷۰ سنت ثابت ماند.
کاهش ارزش دلار باعث میشود طلای قیمتگذاریشده بر مبنای دلار برای دارندگان سایر ارزها ارزانتر شود. کریس وستون، مدیر تحقیقات کارگزاری استرالیایی «پپراستون»، اظهار داشت که «چشمانداز سرمایهگذاری کوتاهمدت در طلا همچنان با چالش مواجه است» و افزود که برای به دست آوردن دیدگاه مثبتتر نسبت به روند صعودی طلا، قیمت باید از سطح ۴ هزار و ۲۷۵ دلار عبور کند.
در بازار سایر فلزات گرانبها، قیمت نقدی نقره با تغییر اندک در سطح ۶۰ دلار و ۱۸ سنت ثابت ماند، در حالی که پلاتین با ۲.۱ درصد افزایش به هزار و ۶۶۵ دلار و پالادیوم با ۱.۶ درصد افزایش به هزار و ۱۴۲ دلار و ۸۶ سنت در هر اونس رسید.