//
کدخبر: ۵۹۳۸۷۹ //

اعتراضات دانشجویی در نیویورک علیه رژیم صهیونیستی به مناسبت سالگرد نسل‌کشی

در سالگرد آغاز نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه، تظاهرات گسترده‌ای در نیویورک برگزار شد که در آن دانشجویان از انتفاضه فلسطین حمایت کردند.

اعتراضات دانشجویی در نیویورک علیه رژیم صهیونیستی به مناسبت سالگرد نسل‌کشی

به گزارش فرتاک نیوز؛ تجمعات گسترده‌ای در سراسر نیویورک با محوریت حمایت از فلسطین برگزار شد. در این رویداد، دانشجویان دانشگاه نیویورک و دانشگاه کلمبیا با شعار «زنده نگه داشتن انتفاضه» به ابراز مخالفت با رژیم صهیونیستی پرداختند و اعلام کردند که «مقاومت، اقدامی موجه است».

بیش از ۱۰۰ نفر در پارک «واشنگتن اسکوئر» گرد هم آمدند تا به عنوان بخشی از «هفته غضب» (Rage Week) که توسط گروه «دانشجویان حامی عدالت در فلسطین» سازماندهی شده بود، شرکت کنند. هدف این برنامه محکوم کردن جنگ رژیم صهیونیستی در غزه بود.

c4fef2b8b73774129e4e

تظاهرکنندگان با چفیه‌های بر سر و گردن، پلاکاردهایی در دست داشتند و از دانشگاه نیویورک خواستند سرمایه‌گذاری‌های خود در رژیم صهیونیستی را متوقف کند و پردیس خود در تل‌آویو را تعطیل نماید. آن‌ها شعارهایی مانند «زنده باد انتفاضه» و «از نهر تا بحر، فلسطین آزاد خواهد شد» سر دادند.

اندرو راس، استاد برنامه مطالعات آمریکا در دانشگاه نیویورک و یکی از اعضای گروه «اساتید و کارکنان حامی عدالت در فلسطین»، به تشریح عملیات طوفان الاقصی به عنوان یک تاکتیک نظامی حماس پرداخت.

وی به دستور العمل هانیبال اشاره کرد که طبق آن، ارتش رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از به اسارت گرفته شدن اسرائیلی‌ها، آن‌ها را هدف قرار داده و نابود می‌کند.

c0d52f95decde3521caa

راست در سخنرانی خود برای شرکت‌کنندگان گفت: در تاریخ ۷ اکتبر، یک «دستورالعمل هانیبال» به صورت وسیع صادر شد که برای نخستین بار شامل غیرنظامیان اسرائیلی نیز شد. در نتیجه، تعدادی نامعلوم از آن‌ها در اثر هدف قرار گرفتن توسط ارتش اسرائیل در خودروهایی که به سمت غزه می‌رفتند، کشته شدند.

لازم به ذکر است که برلین، توکیو و برخی از شهرهای پاکستان نیز شاهد تظاهراتی در حمایت از فلسطین بودند که در آن شرکت‌کنندگان شعارهایی در محکومیت اشغالگری و تجاوزات اسرائیل سر دادند.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۹۳۸۷۹ //
ارسال نظر