//
کدخبر: ۵۹۳۱۸۷ //

ایالات متحده ۱۳ پهپاد جاسوسی به استونی ارسال کرد

آمریکا در راستای تقویت همکاری‌های امنیتی با کشورهای همسایه روسیه، ۱۳ پهپاد جاسوسی به استونی تحویل داد. این اقدام به منظور نظارت بیشتر بر مرزها انجام شده است.

ایالات متحده ۱۳ پهپاد جاسوسی به استونی ارسال کرد

به گزارش فرتاک نیوز؛ به نقل از راشاتودی، دولت ایالات متحده در روز دوشنبه، ۱۳ فروند پهپاد مدل اسکای‌دیو ایکس۱۰دی را به استونی واگذار کرد. هدف از این اقدام، کمک به پلیس و گارد مرزی این کشور در نظارت بر مناطق دشوار در امتداد مرزها است.

رومان پیپکو، سفیر آمریکا در استونی، و ویکو کوموسار، معاون مدیرکل پلیس و گارد مرزی استونی، در پایگاه دریایی «مینی‌سادام» واقع در تالین، توافقنامه انتقال این پهپادها را امضا کردند.

پس از امضای توافقنامه، نیروهای پلیس و گارد مرزی استونی یک پرواز نمایشی برای مقامات حاضر انجام دادند.

سفارت آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که پهپادهای اسکای‌دیو ایکس۱۰دی به اندازه‌ای کوچک هستند که می‌توان آنها را به راحتی حمل کرده و به سرعت به پرواز درآورد. این پهپادها به دوربین‌های تصویربرداری در نور روز و همچنین دوربین‌های حرارتی مجهز هستند؛ ویژگی‌هایی که امکان نظارت شبانه‌روزی بر مناطق صعب‌العبور را فراهم می‌کند.

پیپکو در این باره گفت: «این انتقال‌ها هم نشان‌دهنده تعهد آمریکا به امنیت استونی و هم بیانگر تخصصی است که شرکای استونیایی ما در کار خود به کار می‌گیرند.»

او همچنین افزود: «معتقد هستم ادامه همکاری در این زمینه امنیت هر دو کشور را تقویت کرده و ما را امن‌تر خواهد کرد.»

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۹۳۱۸۷ //
ارسال نظر