شهادت دختر بچه یمنی در حمله خمپارهای نیروهای عربستان
حمله خمپارهای نیروهای وابسته به عربستان به یک روستا در استان تعز یمن، منجر به شهادت یک دختربچه شد. این حادثه در شرایطی رخ داد که درگیریها در مناطق مختلف یمن شدت گرفته است.
به گزارش فرتاک نیوز؛ به نقل از خبرگزاری یمن «سبأ»، نیروهای وابسته به عربستان روز سهشنبه روستای الطلیله در شهرستان مقبنه واقع در غرب استان تعز را هدف حمله خمپارهای قرار دادند که به شهادت یک دختربچه انجامید.
درگیریها بین نیروهای مسلح یمن و نیروهای مورد حمایت عربستان در برخی مناطق یمن در حال افزایش است.
این درگیریها بهدنبال پیشروی نیروهای مسلح یمن و عقبنشینی نیروهای وابسته به عربستان از چندین منطقه آغاز شده است.
چند روز گذشته، نیروهای عربستان که قصد داشتند جبل نمان و مناطق اطراف آن در شهرستان الوازعیه را بمباران کنند، با مقاومت روبهرو شدند و از آن منطقه بیرون رانده شدند.
در این درگیریها، تعدادی از نیروهای وابسته به عربستان در نزدیکی جبل نمان و در مناطق اطراف آن در الوازعیه کشته یا زخمی شدند.
همچنین، شبکه المیادین گزارش داد که جنگندههای عربستان سعودی از بامداد امروز ۱۷ بار شهرستان سحار در صعده واقع در شمال یمن را بمباران کردند.
در شهرستان مستباء در استان حجه نیز یک خودرو هدف قرار گرفت که در نتیجه آن یک نفر زخمی شد.