//
کدخبر: ۵۹۱۱۸۱ //

ارتش یمن یک پهپاد مسلح عربستان را در حجه سرنگون کرد

ارتش یمن یک پهپاد مسلح «کاریال» متعلق به عربستان را در استان حجه سرنگون کرد. این حادثه در پی افزایش تنش‌ها میان دو طرف صورت گرفته است.

ارتش یمن یک پهپاد مسلح عربستان را در حجه سرنگون کرد

به گزارش فرتاک نیوز؛ به نقل از المیادین، نیروهای مسلح یمن با انتشار بیانیه‌ای اعلام کردند که این پهپاد در حین انجام عملیات خصمانه در آسمان منطقه «الطینه» هدف قرار گرفته و منهدم شده است.

در این بیانیه تأکید شده که پهپاد مذکور با استفاده از سلاح مناسب در حین انجام مأموریت‌های تهاجمی خود رهگیری و سرنگون گردیده است.

ژنرال «یحیی سریع»، سخنگوی نیروهای مسلح یمن، روز گذشته اعلام کرد که عربستان در ۲۴ ساعت گذشته، ۲۷ حمله هوایی به یمن انجام داده است.

وی همچنین بیان کرد که مجموع حملات هوایی و موشکی ائتلاف سعودی از آغاز تشدید تنش‌ها به یک هزار و ۵۹ مورد رسیده است.

وی افزود که این حملات به پل‌ها، جاده‌ها و سایر اهداف غیرنظامی در استان‌های تعز، مأرب، صعده، عمران، اب و حجه آسیب رسانده است.

سریع خاطرنشان کرد که این حملات با جنگنده‌های اف۱۵ و تایفون عربستان از پایگاه‌های خمیس مشیط و طائف صورت گرفته است.

این تحولات در حالی ادامه دارد که درگیری‌ها میان نیروهای مسلح یمن و نیروهای حامی عربستان در برخی نواحی یمن شدت یافته است. این درگیری‌ها با پیشروی نیروهای یمنی و عقب‌نشینی نیروهای وابسته به عربستان از چند منطقه همراه بوده است.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۹۱۱۸۱ //
ارسال نظر