//
کدخبر: ۵۹۰۱۲۱ //

کرملین: ادعاهای غرب درباره آتش‌بس اوکراین صرفاً شعار است

کرملین اعلام کرده است که ادعاهای غرب درباره آتش‌بس در اوکراین در حالی مطرح می‌شود که ارسال تسلیحات به کی‌یف ادامه دارد. این اظهارات از سوی دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین بیان شده است.

کرملین: ادعاهای غرب درباره آتش‌بس اوکراین صرفاً شعار است

به گزارش فرتاک نیوز؛ دیمیتری پسکوف در نشست خبری روز چهارشنبه، با اشاره به ادامه روند نظامی‌سازی اوکراین گفت: ادعاهای غرب در خصوص آتش‌بس تنها جنبه‌ای شعاری دارد و در عمل بی‌ارزش است.

پسکوف همچنین در پاسخ به سوالی درباره دیدار ممکن میان ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد که پوتین در صورت نیاز آماده است با ترامپ دیدار کند، هرچند جزئیات زمان این دیدار مشخص نیست.

وی افزود که دو رئیس‌جمهور در تماس‌های تلفنی خود بر آمادگی برای دیدار مجدد تأکید کرده‌اند.

سخنگوی کرملین همچنین در مورد احتمال دیدار میان پوتین و ولادیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، گفت: موضع کرملین تغییر نکرده و اگر کی‌یف تمایل به ملاقات داشته باشد، زلنسکی می‌تواند به مسکو بیاید و برای او تضمین‌های امنیتی فراهم خواهد شد.

پسکوف به تصمیم لندن برای راه‌اندازی مرکزی ویژه به منظور مقابله با اطلاعات نادرست روسیه اشاره کرد و آن را به معنای دامن زدن به احساسات ضدروسی تعبیر کرد. وی گفت: این رویکرد کشورهای اروپایی به هیچ‌وجه به کاهش تنش در قاره اروپا کمک نخواهد کرد.

در پاسخ به سوالی درباره پایگاه‌های روسیه در سوریه، پسکوف اظهار داشت که مسکو با دمشق در تماس است و از پیشرفت گفتگوها رضایت دارد. وی همچنین به امضای تفاهم‌نامه‌ای اشاره کرد که آینده پایگاه‌های نظامی روسیه در سوریه را مشخص کرده است.

وزارت امور خارجه سوریه نیز ابراز امیدواری کرده که این تفاهم‌نامه منجر به گشایش فصل جدیدی در روابط دو کشور شود و پایگاه‌های روسی به مراکز آموزشی مشترک تبدیل شوند.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۹۰۱۲۱ //
ارسال نظر