//
کدخبر: ۵۸۹۶۵۱ //

دیمیتری پسکوف: روسیه تهدیدی علیه هیچ کشور اروپایی نمی‌بیند

تهدید روسیه علیه کشورهای اروپایی از سوی دیمیتری پسکوف رد شد. سخنگوی کرملین گفت مسکو با هیچ کشوری اختلافی ندارد و نه کسی را تهدید می‌کند و نه از کسی باج‌خواهی می‌کند.

دیمیتری پسکوف: روسیه تهدیدی علیه هیچ کشور اروپایی نمی‌بیند

به گزارش فرتاک نیوز؛ به گزارش دوشنبه شب به نقل از خبرگزاری ریانووستی، دیمیتری پسکوف در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: مسکو با هیچ‌یک از کشورهای اروپایی مناقشه‌ای ندارد که بتواند به اختلافات جدی منجر شود.

وی افزود: از نظر روسیه، بنابراین نه کسی تهدید می‌شود و نه کشوری باج‌خواهی می‌کند. پسکوف همچنین به مواضع پیشین ولادیمیر پوتین اشاره کرد و گفت رئیس جمهور روسیه بارها تاکید کرده مسکو برای فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی تهدید محسوب نمی‌شود.

سخنگوی کرملین در ادامه با اشاره به نقش تنش‌زای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی در اروپا گفت ناتو همچنان عامل تقابل است و در ماهیت این ائتلاف تغییری ایجاد نشده است.

وی درباره قانون تحریم‌های ضد روسی که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا امضا کرده هم گفت این اقدام به احیای روابط روسیه و ایالات متحده یا پیشبرد حل و فصل بحران اوکراین کمک نمی‌کند. پسکوف یادآور شد تاکنون بیش از ۳۰ هزار تحریم علیه روسیه اعمال شده، اما روسیه با آنها سازگار شده و راه‌هایی برای به حداقل رساندن تاثیرشان یافته است.

پسکوف همچنین به کاهش رقابت‌پذیری اقتصاد آلمان اشاره کرد و گفت این موضوع تا حد زیادی ناشی از کنار گذاشتن گاز روسیه است.

در همین زمینه، گزارش داد ولادیمیر پوتین پیش‌تر گفته مسکو از امنیت خود و متحدانش دفاع می‌کند، اما تهدیدی علیه هیچکس نیست. رئیس جمهور روسیه تصریح کرد: ما تهدیدی علیه هیچکس نیستیم و قصد درگیر شدن در بازی‌های ژئوپلتیک را نداریم؛ چه رسد به اینکه بخواهیم درگیر مناقشه شویم.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۹۶۵۱ //
ارسال نظر