//
کدخبر: ۵۸۸۳۹۸ //

خواستار توقف فروش سلاح سنگین به اسرائیل از سوی کنگره آمریکا

گریگوری میکس، مقام ارشد کمیته امور خارجه مجلس نمایندگان آمریکا، خواستار توقف فروش ۴۰ هزار بمب یک تُنی به ارزش ۲.۸ میلیارد دلار به رژیم اسرائیل شد. این درخواست نشان‌دهنده نگرانی‌های جدی درباره تلفات غیرنظامیان در غزه است.

خواستار توقف فروش سلاح سنگین به اسرائیل از سوی کنگره آمریکا

به گزارش فرتاک نیوز؛ به نقل از تارنمای هیل، این نماینده دموکرات از ایالت نیویورک در بیانیه‌ای در شبکه ایکس، به ادعای مقامات آمریکایی درباره تعهد به امنیت رژیم اسرائیل اشاره کرد و نگرانی خود را از تلفات بالای جنگ در غزه و لبنان ابراز داشت.

انتشار علنی این درخواست، ناامیدی حزب دموکرات از دولت دونالد ترامپ و کابینه بنیامین نتانیاهو را به تصویر می‌کشد. وزارت امور خارجه آمریکا معمولاً به قانونگذاران ارشد درباره فروش تسلیحات بالای یک مبلغ معین اطلاع‌رسانی می‌کند تا آن‌ها بتوانند درخواست توقف غیررسمی ارائه دهند.

با این حال، دولت ترامپ به این درخواست‌ها توجهی نکرد و در فوریه ۲۰۲۵، روند فروش این بسته تسلیحاتی را ادامه داد. بسته شامل ۴۰ هزار بمب است که هر یک ۹۰۰ کیلوگرم وزن دارند.

دولت جو بایدن در گذشته ارسال بمب‌های دو هزار پوندی به اسرائیل را به دلیل نگرانی از تلفات غیرنظامیان متوقف کرده است. همچنین، برنی سندرز، سناتور آمریکایی، اخیراً بسته تسلیحاتی پیشنهادی دولت را به شدت انتقاد کرده و خواستار توقف تأمین مالی اقدامات نظامی در غزه شده است.

وی در بیانیه‌ای اعلام کرد که مردم آمریکا خسته شده‌اند از اینکه با مالیات‌های خود نسل‌کشی در غزه را تأمین مالی کنند. این انتقادات نشان‌دهنده کاهش حمایت دموکرات‌ها از اسرائیل است.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۸۳۹۸ //
ارسال نظر