هشدار یمنی به خلبانان عربستان؛ شاید پرواز کنید اما بازنمیگردید
هشدار مقام یمنی به خلبانان عربستان پس از اعلام سرنگونی جنگنده اف-۱۵ در استان مارب مطرح شد. محمد عبدالسلام، رئیس هیات مذاکرهکننده یمن، این اقدام را «رسوایی بزرگ» برای ریاض دانست و درباره بازنگشتن خلبانان هشدار داد.
به گزارش فرتاک نیوز؛ «محمد عبدالسلام» رئیس هیات مذاکرهکننده یمن و سخنگوی انصارالله گفت نیروهای مسلح یمن با اعلام سرنگونی یک جنگنده «اف ۱۵» عربستان سعودی در استان مارب، ضربهای به این کشور وارد کردهاند.
وی تاکید کرد عملیات سرنگونی جنگنده متخاصم سعودی، یک رسوایی بزرگ برای حکومت عربستان است؛ حکومتی که مدعی است به یمن تجاوز نمیکند. عبدالسلام افزود این عملیات، جعلی بودن ادعاهای ریاض را برملا کرد.
این مقام یمنی سرنگونی جنگنده عربستان در مارب را پیامی هشدارآمیز به منطقه و جهان دانست و گفت آنها را از افتادن در دام تبلیغات عربستان برحذر می دارد. به گفته او، این رخداد نشاندهنده گسترش قدرت هوایی یمن است و سطح محافظت از حاکمیت ملی را بالا می برد.
عبدالسلام اظهار کرد آسمان یمن به گونهای نخواهد بود که هرکسی به آن تجاوز کند و خسارتهای دشمن چند برابر خواهد شد. وی همچنین گفت خلبانان عربستان بدانند که در دفعات بعدی شاید از پایگاههایشان پرواز کنند، اما به آنها باز نخواهند گشت.
او اعلام کرد دو خلبان عربستان سعودی از مدتها پیش نزد صنعا اسیر هستند و نظام عربستان نسبت به آنها بیتفاوت بوده و آنها را در اسارت رها کرده است.
ارتش یمن صبح امروز نیز در بیانیهای اعلام کرد به یاری خداوند موفق شده یک فروند جنگنده اف-۱۵ سعودی را در حالی که مشغول انجام عملیات خصمانه در حریم هوایی استان مأرب بود، سرنگون کند.