//
کدخبر: ۵۸۴۶۲۵ //

اکسپرس تریبیون: ایران برتری خود را در برابر ترامپ و نتانیاهو حفظ کرده است

اکسپرس تریبیون در گزارشی به بررسی ادامه برتری ایران در برابر ترامپ و نتانیاهو پرداخته است. این رسانه به کاهش محبوبیت ترامپ در آمریکا به دلیل اقدامات جنگی علیه ایران اشاره کرده است.

اکسپرس تریبیون: ایران برتری خود را در برابر ترامپ و نتانیاهو حفظ کرده است

به گزارش فرتاک نیوز؛ روزنامه پاکستانی «اکسپرس تریبیون» در سرمقاله جدید خود تحت عنوان 'جنگ بدون اختیار' به افت شدید محبوبیت دونالد ترامپ در میان آمریکایی‌ها به دلیل جنگ ناخواسته و تجاوزکارانه علیه ایران اشاره کرده است. این جنگ در همکاری با نخست وزیر رژیم صهیونیستی، بنیامین نتانیاهو، به وقوع پیوسته و اکنون مردم آمریکا باید در انتخابات آتی تصمیم بگیرند که آیا این وضعیت ادامه یابد یا خیر.

در ادامه، اکسپرس تریبیون به بیان این نکته پرداخته که چند روز پس از آغاز جنگ، ترامپ ادعا کرده بود که خصومت‌ها ظرف چهار یا پنج هفته پایان خواهد یافت. اما اکنون، جنگ در هفتمین ماه خود به سر می‌برد؛ در حالی که قیمت نفت افزایش یافته و رشد تولید ناخالص داخلی ایالات متحده کاهش یافته است.

این روزنامه می‌افزاید که ایرانی‌ها با وجود خسارات سنگین، همچنان انعطاف‌پذیری زیادی نشان داده و در عوض، آمادگی نظامی ایالات متحده به طور قابل توجهی کاهش یافته است. همچنین، پیت هگست، وزیر جنگ ترامپ، به دلیل مخالفت با استراتژی‌های نظامی ترامپ، تعدادی از افسران ارشد نظامی را اخراج کرده است.

اکسپرس تریبیون همچنین به این نکته اشاره می‌کند که محبوبیت ترامپ به پایین‌ترین سطح خود رسیده و اکثر آمریکایی‌ها با جنگ علیه ایران مخالفند. این مسئله منجر به آن شده که ترامپ جنگ تجاری خود را با کانادا آغاز کند، اما به نظر می‌رسد در این زمینه نیز موفق نبوده است.

در پایان، این روزنامه به امتناع ترامپ از پذیرش تقصیرات و اعتراف به شکست اشاره کرده و تأکید می‌کند که این موضوع می‌تواند در انتخابات نوامبر تأثیرگذار باشد. همچنین، سردرگمی در سیاست خارجی ترامپ نسبت به ایران به عنوان یکی از ضعف‌های اصلی او شناخته شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۴۶۲۵ //
ارسال نظر