//
کدخبر: ۵۸۴۳۵۱ //

کرملین به تهدیدات وزیر خزانه‌داری آمریکا پاسخ داد

کرملین به اظهارات وزیر خزانه‌داری آمریکا واکنش نشان داد و اعلام کرد که به حمایت از ایران و گسترش روابط با این کشور ادامه خواهد داد.

کرملین به تهدیدات وزیر خزانه‌داری آمریکا پاسخ داد

به گزارش فرتاک نیوز؛ «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین در گفت‌وگویی با تلویزیون دولتی روسیه در روز پنجشنبه، نسبت به توانایی ایالات متحده برای انحصاری کردن روابط بین‌المللی ابراز تردید کرد.

پسکوف تأکید کرد که روسیه به توسعه روابط با شرکای خود، از جمله ایران ادامه خواهد داد و گفت: «ما شرکای خود را داریم و روابط دوستانه و مشارکتی را با این کشورها حفظ و توسعه خواهیم داد.»

وزیر خزانه‌داری ایالات متحده، اسکات بسنت، در اظهاراتی تهدیدآمیز، به کشورهای جهان هشدار داد که از همکاری با ایران خودداری کنند و گفت که هیچ‌کس نباید از تهران حمایت کند.

بسنت در گفت‌وگو با فاکس نیوز در روز چهارشنبه، تأکید کرد که پیام او به تمامی کشورها این است که از ایران فاصله بگیرند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که اظهارات بسنت در پاسخ به سخنان ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، مطرح شده که در دیداری با همتای ایرانی خود، مسعود پزشکیان، بر توسعه روابط تجاری و اقتصادی دو کشور تأکید کرده بود.

پوتین همچنین اظهار داشت که روسیه در تلاش است تا با تأمین کالاهای ضروری برای ایران، از این کشور در شرایط کنونی حمایت کند.

الکسی اُورچوک، معاون نخست‌وزیر روسیه، نیز در مجمع اقتصادی شرق این کشور در روز پنجشنبه، از عدم تأثیر رخدادهای منطقه بر حجم تجارت با ایران خبر داد و گفت: «تجارت کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا با ایران کاهش نیافته و این روند به لطف موافقت‌نامه تجارت آزاد بین طرفین حفظ شده است.»

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۴۳۵۱ //
ارسال نظر