//
کدخبر: ۵۸۲۵۶۹ //

طوفان‌های رعدوبرق ۲۷ پرواز را در فرودگاه زوریخ لغو کرد

طوفان‌های تندری و رعدوبرق در نزدیکی فرودگاه زوریخ باعث لغو ۲۷ پرواز شرکت هواپیمایی سوئیس و سرگردانی حدود ۳۱۰۰ مسافر گردید.

طوفان‌های رعدوبرق ۲۷ پرواز را در فرودگاه زوریخ لغو کرد

به گزارش فرتاک نیوز؛ به نقل از آناتولی، شرکت هواپیمایی سوئیس روز جمعه اعلام کرد که به علت شرایط جوی نامساعد و وقوع طوفان‌های شدید، ۲۷ پرواز ورودی و خروجی این شرکت در فرودگاه زوریخ لغو شده است.

این شرکت همچنین خاطرنشان کرد که حدود ۳۱۰۰ مسافر تحت تأثیر اختلالات ایجادشده در برنامه پروازها قرار گرفته‌اند و با ادامه فعالیت سامانه‌های طوفانی، احتمال لغو پروازهای بیشتری در طول روز وجود دارد.

رسانه‌های محلی گزارش داده‌اند که برخوردهای مکرر صاعقه در نزدیکی فرودگاه، به‌منظور حفظ ایمنی کارکنان و مسافران، موجب توقف موقت فعالیت‌های فرودگاه شد.

در برخی از مقاطع، عملیات زمین در فرودگاه تقریباً به‌طور کامل متوقف گردید و این مسئله منجر به ایجاد تأخیرهای زنجیره‌ای در برنامه پروازها شد.

برخی از پروازها نیز با تأخیرهایی تا سه ساعت مواجه شده‌اند. شرایط جوی نامساعد همچنین تعداد برخاستن و فرود آمدن هواپیماها در فرودگاه زوریخ را به‌طور قابل توجهی کاهش داده است.

شرکت هواپیمایی سوئیس اعلام کرد که در تلاش است تا با ادامه وضعیت جوی نامساعد، روند فعالیت‌ها را به حالت عادی بازگرداند و ارتباطات پروازی را تا حد ممکن حفظ کند.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۲۵۶۹ //
ارسال نظر