//
کدخبر: ۵۸۱۷۶۹ //

وزیر جنگ آمریکا: گزینه حمله به ایران روی میز است!

پیت هگست با تکرار ادعاهای ضدایرانی اعلام کرد اگرچه فشار اقتصادی را در اولویت می‌داند، اما ارتش آمریکا گزینه‌های نظامی در اطراف ایران و تنگه هرمز را کنار نگذاشته است.

وزیر جنگ آمریکا: گزینه حمله به ایران روی میز است!
به گزارش فرتاک نیوز،

پیت هگست، وزیر جنگ آمریکا، در اظهاراتی درباره وضعیت رویارویی واشنگتن و تهران اعلام کرد که گزینه اقدام نظامی علیه ایران همچنان روی میز است. او در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا حملات نظامی آمریکا علیه ایران در حال حاضر متوقف شده است، پاسخ منفی داد.

هگست مدعی شد در صورتی که ایران از نظر آمریکا «بیش از حد پیش برود» یا نیروهای آمریکایی را هدف قرار دهد، ارتش این کشور برای اقدام نظامی وارد عمل خواهد شد. وزیر جنگ آمریکا در عین حال تأکید کرد که واشنگتن در شرایط فعلی از ابزارهای مختلف برای اعمال فشار علیه ایران استفاده می‌کند.

به گفته هگست، فشارهای اقتصادی در شرایط کنونی تأثیر قابل توجهی بر ایران گذاشته است، اما این موضوع به معنای کنار گذاشته شدن گزینه نظامی نیست. او تصریح کرد که در صورت تغییر شرایط، آمریکا می‌تواند بار دیگر از حملات نظامی استفاده کند.

وزیر جنگ آمریکا همچنین درباره احتمال اقدام نظامی در اطراف ایران و منطقه تنگه هرمز اظهارنظر کرد و گفت گزینه حمله در این مناطق همچنان روی میز قرار دارد. این اظهارات در حالی مطرح شده که تنش‌های میان ایران و آمریکا همچنان یکی از موضوعات مهم تحولات منطقه محسوب می‌شود.

هگست در سخنان خود تلاش کرد موضع واشنگتن را مبتنی بر بازدارندگی و واکنش به اقدامات احتمالی ایران نشان دهد و هشدار داد که هرگونه درگیری با نیروهای آمریکایی می‌تواند با پاسخ نظامی همراه شود.

اظهارات جدید وزیر جنگ آمریکا بار دیگر بر تداوم تهدیدهای واشنگتن علیه ایران تأکید دارد؛ تهدیدهایی که در کنار فشارهای اقتصادی و تحولات امنیتی منطقه، بر پیچیدگی شرایط میان دو کشور افزوده است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۱۷۶۹ //
ارسال نظر