//
کدخبر: ۵۷۳۵۴۵ //

دیدار نبیه بری با نخست وزیر لبنان و رئیس مجلس امارات

نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان با نواف سلام، نخست وزیر لبنان و صقر غباش، رئیس مجلس ملی امارات دیدار نمود.

دیدار نبیه بری با نخست وزیر لبنان و رئیس مجلس امارات

به گزارش فرتاک نیوز؛ به گزارش روز سه‌شنبه به نقل از المنار، نواف سلام، نخست وزیر لبنان امروز در «عین التینه» میزبان نبیه بری، رئیس پارلمان این کشور بود.

در این ملاقات، دو طرف به بررسی آخرین تحولات منطقه و تلاش‌های انجام شده برای دستیابی به آتش‌بس در سایه ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان پرداختند.

علاوه بر این، نبیه بری همچنین با «صقر غباش» رئیس مجلس ملی امارات دیدار کرده و در خصوص تحولات منطقه و روابط دوجانبه میان لبنان و امارات گفتگو کرد.

بری در سخنان اخیر خود تأکید کرد: «تنها مسیر قابل قبول برای ما، تثبیت آتش‌بس و خروج کامل اسرائیل از مناطق اشغالی در لبنان است.»

او به مخالفت خود با هرگونه مذاکره مستقیم با رژیم صهیونیستی اشاره کرده و گفت: «موضع من در مورد توافق چارچوب، که آن را ده برابر بدتر از توافق ۱۷ می می‌دانم، ثابت است.»

در ارزیابی از روند سیاسی کنونی به رهبری جوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان، بری ابراز کرد که نسبت به دستیابی به نتایج مثبت خوشبین نیست و آنچه در «مناطق آزمایشی» در حال وقوع است، نگرانی‌های او را تأیید می‌کند.

وی همچنین خاطرنشان کرد که هرگونه اظهارات او نباید به عنوان نشانه‌ای از انعطاف‌پذیری تفسیر شود و هدف اصلی او همچنان تثبیت آتش‌بس و خروج کامل اسرائیل و بازگشت ساکنان به خانه‌هایشان است.

بری پیشتر نیز اعلام کرده بود که لبنان به یک «تضمین سه‌جانبه» از سوی عربستان سعودی، ایالات متحده و جمهوری اسلامی ایران نیاز دارد که با توجه به ادامه تنش‌ها در جنوب لبنان، این موضوع اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده است.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۷۳۵۴۵ //
ارسال نظر