//
کدخبر: ۵۸۸۸۰۲ //

تازه‌ترین خبر درباره پرداخت مستقیم حقوق نیروهای شرکتی

دولت با اجرای برنامه‌ای جدید، پرداخت حقوق نیروهای شرکتی را به‌طور مستقیم و بر مبنای اطلاعات ثبت‌شده در سامانه یکپارچه نظام اداری آغاز می‌کند. این اقدام به دلیل رفع مشکلات تأخیر در پرداخت‌ها و ثبت نادرست سوابق بیمه‌ای این نیروها صورت می‌گیرد.

تازه‌ترین خبر درباره پرداخت مستقیم حقوق نیروهای شرکتی

به گزارش فرتاک نیوز؛ در راستای ساماندهی نیروهای شرکتی، دستگاه‌های اجرایی موظفند اطلاعات این نیروها و شرکت‌های پیمانکاری طرف قرارداد را در سامانه یکپارچه نظام اداری ثبت و تأیید کنند تا پرداخت حقوق طبق اطلاعات ثبت‌شده انجام شود.

تأخیر در پرداخت حقوق و مزایا یکی از چالش‌های اصلی نیروهای شرکتی بود. شرکت‌های پیمانکاری معمولاً حقوق را از دستگاه‌های اجرایی دریافت می‌کردند، اما پرداخت آن به نیروهای شرکتی با تأخیر ۱۰ تا ۱۵ روزه انجام می‌شد.

موضوع دیگری که مورد انتقاد قرار داشت، نحوه پرداخت کسور بیمه و بازنشستگی بود. در برخی موارد، به جای ثبت سوابق برای ۳۰ یا ۳۱ روز کار، تعداد روزهای کمتری ثبت می‌شد که در زمان بازنشستگی مشکلاتی را ایجاد می‌کرد.

در این راستا، ذبیح الله سلمانی، معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور، اعلام کرد که حقوق و مزایای نیروهای شرکتی به‌صورت مستقیم به حساب آنها واریز خواهد شد و کسور بیمه نیز مطابق با مدت اشتغال ثبت می‌شود.

این مصوبه که به تصویب هیئت وزیران رسیده، از دستگاه‌های اجرایی می‌خواهد تا اطلاعات نیروهای شرکتی و پیمانکاری خود را در سامانه مذکور ثبت کنند. زمان ثبت اطلاعات از اول تا نهم مهرماه تعیین شده است.

سلمانی همچنین اشاره کرد که اطلاعات هویتی، سوابق کاری، وضعیت ایثارگری و سایر اطلاعات ضروری هر نیروی شرکتی در این سامانه ثبت خواهد شد. شرکت‌های پیمانکاری نیز باید اطلاعات خود شامل نام، حوزه فعالیت و شماره قرارداد را در سامانه درج کنند.

دستگاه‌های اجرایی فرصت دارند تا از ۲۵ تا ۳۱ شهریورماه برای دریافت نام کاربری و رمز عبور اقدام کنند و پس از آن اطلاعات را ثبت نمایند.

معاون سازمان اداری و استخدامی تأکید کرد که صحت اطلاعات ثبت‌شده بر عهده بالاترین مقام دستگاه خواهد بود و در صورت ثبت نادرست، مسئولان باید پاسخگو باشند. همچنین، با اشاره به تجربیات قبلی در ثبت اطلاعات، اعلام کرد که دستگاه‌ها می‌توانند در مهلت تعیین‌شده اطلاعات را تکمیل کنند.

در نهایت، سلمانی به تعیین تکلیف عناوین شغلی نیروهای شرکتی اشاره کرد و بیان داشت که هشت عنوان شغلی مورد تأیید قرار گرفته است.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۸۸۰۲ //
ارسال نظر