//
کدخبر: ۵۷۶۹۸۶ //

حذف یارانه و کالابرگ خارج‌نشینان؛ ضرب‌الاجل وزارت کار تا پایان شهریور ۱۴۰۵

حذف یارانه و کالابرگ خارج‌نشینان در دستور کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گرفته است. بر اساس فراخوان احراز سکونت، افراد دارای پیامک باید تا پایان شهریور ۱۴۰۵ حضوری مراجعه کنند تا یارانه و کالابرگ‌شان حفظ شود.

حذف یارانه و کالابرگ خارج‌نشینان؛ ضرب‌الاجل وزارت کار تا پایان شهریور ۱۴۰۵

به گزارش فرتاک نیوز؛ براساس فراخوان احراز سکونت در پیشخوان‌های منتخب دولت که از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صادر شده، افرادی که طبق اطلاعات فراجا احتمالاً خارج از کشور هستند و مشمول یارانه و کالابرگ نیستند، پیامک دریافت می‌کنند.

این افراد از ۱۲ مرداد تا پایان شهریور ۱۴۰۵ فرصت دارند سکونت خود را در ایران احراز کنند. مراجعه باید شخصاً به دفاتر منتخب پیشخوان دولت انجام شود؛ دفاتری که خدمات کارت ملی و شناسنامه ارائه می‌کنند.

برای انجام این روند، ارائه کارت ملی و تکمیل فرم الزامی است و همچنین باید تأییدیه آدرس از سامانه ملی املاک و اسکان ارائه شود. افراد خردسال فاقد کارت ملی نیز باید با شناسنامه و همراه سرپرست مراجعه کنند.

طبق اعلام، مراجعه به وزارتخانه، ادارات استانی یا سایر دستگاه‌ها لازم نیست و باید از آن خودداری شود. آدرس دفاتر منتخب پیشخوان به تفکیک استان در اطلاعیه مربوط قابل مشاهده است.

در حال حاضر، کالابرگ مرداد این افراد واریز نخواهد شد و در صورت احراز سکونت، معوقه مرداد در دوره بعدی پرداخت می‌شود. پیامک ارسالی حاوی لینک اینترنتی نیست و برای هر عضو غیرمقیم، پیامک جداگانه برای سرپرست خانوار ارسال می‌شود.

مسیر تعیین تکلیف یارانه و کالابرگ ایرانیان خارج از کشور که سال‌ها درباره آن تعلل شده بود، در قالب این اعتبارسنجی و مراجعه حضوری دنبال می‌شود. در اطلاعیه وزارت رفاه نیز به حذف این افراد از فهرست یارانه‌بگیران در صورت اثبات عدم حضور در کشور اشاره شده است.

بر اساس آیین‌نامه ابلاغ‌شده برای حذف افراد غیرمشمول یارانه، ایرانیان مقیم خارج مشمول یارانه نخواهند بود. بنابراین اگر فردی که مطابق اطلاعات پلیس از کشور خارج شده تا پایان شهریور ۱۴۰۵ به صورت حضوری به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه نکند، به عنوان خارج‌نشین شناخته می‌شود و کالابرگ و یارانه وی حذف خواهد شد.

این مرحله از اعتبارسنجی با هدف اطمینان از صحت اطلاعات سامانه‌ای و جلوگیری از چالش برای افرادی که در کشور حضور دارند و باید مشمول یارانه و کالابرگ باشند در نظر گرفته شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۷۶۹۸۶ //
ارسال نظر