قیمت جدید گوشت و مرغ امروز ۱۰ اسفند ۱۴۰۴ اعلام شد / نوسانات قیمت محدود شد
در پی حمله ددمنشانه آمریکایی- صهیونیستی به خاک کشورمان و افزایش مراجعه مردم به فروشگاه ها برای خرید مایحتاج خود؛ مدیرعامل پشتیبانی امور دام از عرضه بدون مشکل محصولات پروتئینی خبرداد. به گفته پرویز جعفری مدیر عامل پشتیبانی امور دام ذخایر اقلام پروتئینی و نهاده های دامی به میزان کافی موجود است. اکنون در عرضه مشکلی وجود ندارد و جای هیچ گونه نگرانی نیست .
به گفته وی، کالا و محصولات پروتئینی به میزان مورد نیاز استان ها تامین می شود و همواره در مناطق عمده مصرف و میادین تعطیلی نداریم.
قیمت جدید گوشت و مرغ امروز ۱۰ اسفند ۱۴۰۴
جعفری با بیان اینکه نوسانی در قیمت اقلام پروتئینی نداریم، افزود: با حذف ارز ترجیحی، قیمت ها دستوری نیست و تابع عرضه و تقاضاست و تنها در خصوص گرانفروشی سازمان تعزیرات برخورد می کند.
مدیرعامل پشتیبانی امور دام قیمت هرکیلو مرغ را ۲۳۰ تا ۲۴۰ هزارتومان و گوشت قرمز یک میلیون و ۲۰۰ تا یک میلیون و ۲۵۰ هزارتومان اعلام کرد.