//
کدخبر: ۵۵۶۲۳۹ //

خبر خوش برای مستمری‌بگیران؛ افزایش ۵۰ درصدی حقوق در راه است

افزایش ۵۰ درصدی حقوق برای گروهی از مستمری‌بگیران اعلام شده و این خبر امید تازه‌ای برای بهبود وضعیت معیشتی آنان ایجاد کرده است.

خبر خوش برای مستمری‌بگیران؛ افزایش ۵۰ درصدی حقوق در راه است
به گزارش فرتاک نیوز،

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به راه‌اندازی شهرک سالمندان و فرهیختگان با کمک ۱۰ همتی یک خیر، از رشد ۵۶ درصدی توسعه مشارکت‌ها، افزایش سهم بودجه بهزیستی از بودجه عمومی به ۲.۱۱ درصد، رشد ۵۰ درصدی مستمری‌ها و اختصاص ۱۳۰۰ میلیارد تومان به صندوق حمایت و ضمانت از فرصت‌های شغلی معلولان خبر داد.

سیدجواد حسینی در حاشیه نشست خبری امروز خود که در شیرخوارگاه آمنه برگزار شد با حضور در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه شهرک سالمندان و فرهیختگان با کمک ۱۰ همتی یک خیر راه‌اندازی شده است، گفت: این زیست‌بوم مشارکت به نظر من سیلی است که هم نیاز ما به نیروی انسانی برای خدمات و هم نیاز ما به منابع مالی را تأمین خواهد کرد.

وی درباره افزایش ۵۶ درصدی کمک‌ها افزود: رقم این کمک‌ها ۴.۸ همت بوده است و البته در عرصه‌های خدمات‌رسانی و نقدی، با احتساب مجموع این موارد، توسعه مشارکت‌ها ۵۶ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور در ادامه درباره بودجه این سازمان اظهار کرد: از دولت و مجلس باید تشکر کنم؛ نمایندگان مجلس و دولت کاری در حوزه بهزیستی انجام دادند که بی‌سابقه بود. سهم بودجه عمومی بهزیستی رکورد شکست و به ۲.۱۱ درصد رسید. این رقم پیش از سال ۱۴۰۳، ۱.۷ درصد بود، در سال ۱۴۰۳ به ۲.۴ درصد رسید و اکنون به ۲.۱۱ درصد رسیده که نشان‌دهنده رشد ۳۶ درصدی است. همچنین مستمری‌های پرداختی به جامعه هدف ۵۰ درصد افزایش یافته است.

حسینی همچنین از اختصاص ۱۳۰۰ میلیارد تومان به صندوق حمایت و ضمانت از فرصت شغلی معلولان خبر داد و گفت: این اعتبار به‌طور ویژه به این صندوق اختصاص یافته است.

وی با اشاره به اقدامات اخیر سازمان بهزیستی ادامه داد: تمام اخباری که امروز اعلام شد، خبر‌های خوش بود؛ از جمله اینکه همه زنان سرپرست خانوار روستایی و عشایری به‌طور کامل تحت پوشش بیمه رایگان قرار گرفتند. همچنین با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام مقرر شد ۲۰ هزار زن سرپرست خانوار شهری نیز تحت پوشش قرار گیرند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: حق پرستاری ضایعه‌نخاعی‌ها به صفر رسید و تمامی افرادی که به ویلچر عادی نیاز داشتند نیز تأمین شدند.

حسینی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت مراکز ارائه‌دهنده خدمات اشاره کرد و گفت: واقعیت این است که مراکز و مؤسساتی که در پهنه کشور خدمات ما را ارائه می‌دهند، با فاصله میان قیمت تمام‌شده خدمات و اعتباری که دریافت می‌کنند مواجه هستند. تمام تلاش ما این است که این فاصله کاهش یابد و پرداخت‌ها نیز به‌موقع انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: سه روز پیش شبکه مراکز نامه تشکر رسمی ارسال کردند، چرا که در این شرایط بحرانی، با وجود تأخیر‌هایی که وجود داشت، پرداختی‌ها به مراکز زودتر از حد معمول انجام شد. امیدواریم در دولت نیز تعرفه مناسبی برای این مراکز تصویب شود تا بتوانند خدمات خود را به نحو احسن ارائه دهند.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۵۶۲۳۹ //
ارسال نظر