//
کدخبر: ۴۴۹۰۷۲ //

سفر نوروز گران‌تر شد/کرایه اتوبوس‌های بین‌شهری افزایش یافت+جزئیات قیمت

­مدیرعامل اتحادیه تعاونی مسافربری‌های کشور اعلام کرد: نرخ کرایه اتوبوس‌های برون شهری از امروز سه شنبه ۱۵ اسفند به میزان متوسط ۲۵ درصد افزایش یافت.

سفر نوروز گران‌تر شد/کرایه اتوبوس‌های بین‌شهری افزایش یافت+جزئیات قیمت
به گزارش فرتاک نیوز،

احمدرضا عامری با اشاره به افزایش کرایه اتوبوس‌های مسافربری که از امروز اجرایی شد، افزود: این افزایش، دردی از مشکلات رانندگان و صاحبان اتوبوس‌ها را دوا نمی‌کند. 

وی افزود: نرخ مصوب دولت برای هر نفر - کیلومتر سفر اتوبوسی ۴۰۰ تومان است که طبق نظر کارشناسان، هزینه سفر برای هر نفر - کیلومتر در بخش اتوبوس‌های ویژه موسوم به وی آی پی، ۱۸۵۰ تومان و برای اتوبوس‌های معمولی ۱۶۰۰ تومان است.

این روزها به صرفه نبودن حمل و نقل مسافری و کاهش تعداد اتوبوس‌ها، دلیل تعاونی‌های مسافربری برای افزایش قیمت بلیط اتوبوس بین شهری اعلام شده است.

عامری افزود: این رقم مصوب دولت، بسیار پایین‌تر از نرخ‌های کارشناسی است بنابراین، این افزایش با توجه به افزایش هزینه‌های این بخش، مشکلی از رانندگان و صاحبان اتوبوس‌ها حل نمی‌کند.

 

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: مهر
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۴۹۰۷۲ //
ارسال نظر