//
کدخبر: ۵۱۲۰۸۵ //

پلیس فتا کرمانشاه ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال سرقت وجه را به مالباخته بازگرداند

رئیس پلیس فتا استان از کشف یک پرونده کلاهبرداری در حوزه بازی‌های آنلاین خبر داد که در آن فردی با سوءاستفاده از درگاه پرداخت، مبلغ 3 میلیارد و 500 میلیون ریال به حساب شخصی خود منتقل کرده بود.

پلیس فتا کرمانشاه ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال سرقت وجه را به مالباخته بازگرداند
به گزارش فرتاک نیوز،

سرهنگ علی عباسی کسانی اظهار داشت: شاکی پرونده مدیر یک سایت فعال در زمینه بازی‌های آنلاین بود که پس از تغییر درگاه پرداخت خود، متوجه مغایرت‌های مالی در تراکنش‌ها شد.

وی افزود: بررسی‌ها نشان داد فردی با سوءاستفاده از کد پذیرنده سایت شاکی در یکی از درگاه‌های پرداخت، مبلغ ۳  میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال را طی ده‌ها تراکنش به حساب شخصی خود منتقل کرده است که با رصد تراکنش‌ها و حساب‌های مرتبط و اقدامات فنی و تخصصی متهم شناسایی شد.

سرهنگ کسانی تصریح کرد: با احضار متهم و در تحقیقات انجام شده ، وی به جرم خود اعتراف و تمام مبلغ را به حساب شاکی واریز کرد. 

رئیس پلیس فتا کرمانشاه با تأکید بر ضرورت نظارت دقیق بر تراکنش‌های مالی در کسب‌وکارهای آنلاین، به صاحبان سایت‌ها توصیه کرد: حسابرسی دوره‌ای درگاه‌های پرداخت و تطبیق تراکنش‌ها با حساب‌های رسمی کسب‌وکار، از سوءاستفاده‌های احتمالی جلوگیری می‌کند

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۱۲۰۸۵ //
ارسال نظر