مخدر قورباغه چیست ؟ / در ایران داریم؟
رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا از تبلیغ مصرف مواد مخدر در برخی از سریالهای شبکه نمایش خانگی انتقادکرد.
مخدر قورباغه چیست ؟ مخدر قورباغه در ایران داریم؟به تازگی در ایران شایع شده که این نوع مخدر خطرناک و توهم زا در ایران هم دیده شده است. مخدر قورباغه نوع مخدر جدیدی است که در برخی کشورها رایج شده است. مخدر قورباغه از قورباغه گرفته شده و به فرد حالت توهمی می دهد . مخدر قورباغه اعتیاد آور است.
همانطور که می دانید در دنیا انواع مختلف مواد مخدر وجود دارد ، یکی از عجیب ترین مواد اعتیاد آور ((قورباغه )) است که امروزه در دنیا یافت شده است .
ماجرای مخدر قورباغه در ایران
این قورباغه در رودخانه کارادو آمریکا زندگی می کند و نیشکر نامیده می شود .
وزغ روانگردان (قورباغه روانگردان) انواعی از قورباغهها هستند که در غدد بزاقی و پوست آنها ماده مخدر بوفوتوکسین وجود دارد.
بوفوتوکسین که در غدد پاروتید (براقی) این قورباغههای وجود دارد. شامل مواد اپی نفرین، نوراپی نفرین و سروتونین است این مواد اگر به صورت کشیدنی استفاده شود حدود یک چند ساعتی یک نشئگی ملایم و توهم ایجاد میکنند.
در پوست این وزغ ماده روانگردان ۵ متوکسی تریپتامین وجود دارد که کشیدن پوست این وزغ در پیپ توهم میدهد .
بسیاری از افراد قورباغههای بوفو الوریوس و انواع دیگر از وزغهای روانگردان را پرورش میدهند.و برای آنکه آب دهان آنها را به دست بیاورند هر ماه شروع به شیر دوشی از آنها میکنند .
افراد شروع به ماساژ دادن زیر چانه قورباغه کرده و وزغ شروع به ترشح سم از غدد بزاقی میکند اسم دهان وزغ بر روی یک شیشه ریخته و آنها این سم را که حاوی بوفوتنین است.
جمع کرده و بعد از خشک کردن از آن استفاده میکنند برای تشکیل مجدد سم حدود یک ماه وقت لازم است
و هر ماه شیر دوشی از سم وزغ انجام میشود در طول مدت یک ماه میتوان با لیسیدن وزغ و جذب ماده بوفوتنین در پوست بدن وزغ توسط زبان دچار نشئگی شد.
در نخستین روزهای سال ۱۴۰۰ بود که آخرین قسمت از سریال «قورباغه» که در بستر یکی از سایتهای پخش آنلاین فیلم و سریال به نمایش درآمده بود به پایان رسید. سریالی پرطرفدار که نامش برگرفته از ماده مخدری بود که روایت اصلی فیلمنامه این سریال پیرامون آن شکل گرفته بود. رییس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا درباره وجود مخدری به نام قورباغه در کشور توضیح داده و در عین حال از برخی صحنههای مربوط به مصرف موادمخدر در برخی از فیلمها و سریالهای شبکه نمایش خانگی انتقاد کرده است.
سردار مجید کریمی درباره اینکه آیا مخدری به نام قورباغه در کشورمان وجود دارد یا خیر گفت: پیش ازاین نیز گفته شد که قاچاقچیان برای برای ایجاد جذابیت یا فروش مواد مخدر از شکلها، رنگها و حتی اسامی مختلفی برای مواد مخدر استفاده میکنند. به عنوان مثال برای مخدر هروئین از اسامی نظیر اشک تمساح، دوا، پنیر و ... نیز استفاده شده و حتی گاهی با برخی افزودنیها رنگ و شکل این مواد را نیز تغییر میدهند اما ماهیت آن ماده ثابت بوده و میتوان گفت که مخدر جدیدی نیست.
رییس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا با بیان اینکه تا به حال مخدری به نام قورباغه در کشور نداشتیم، گفت: چنین اسامی نیز ساختگی هستند.
وی همچنین از تبلیغ مصرف موادمخدر در برخی از فیلمها و سریالهای شبکه نمایش خانگی نیز انتقاد کرد و گفت: جای تاسف دارد که در برخی از این تولیدات بر اساس گزارشهایی که به ما میرسد مصرف موادمخدر ترویج میشود.