//
کدخبر: ۳۱۹۱۵۰ //

آلمان: همیشه امکان بازگشت به توافق هسته ای وجود نخواهد داشت

وزیر امور خارجه آلمان مدعی تاخیر ایران در ادامه مذاکرات احیای توافق هسته‌ای با گروه ۱+۵ شد و برخی ادعاها علیه ایران را مطرح کرد.

آلمان: همیشه امکان بازگشت به توافق هسته ای وجود نخواهد داشت
به گزارش فرتاک نیوز،

به نقل از آسوشیتدپرس، «هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان در گفتگویی مدعی تاخیر ایران در ادامه مذاکرات احیای توافق هسته‌ای با گروه ۱+۵ شد.

وزیر خارجه آلمان در گفتگو با یک نشریه این کشور، تهران را به تأخیر در گفتگوهای هسته ای متهم کرد و مدعی شد که گزینه بازگشت به این توافق برای همیشه در دسترس نخواهد بود.

هایکو ماس در این ارتباط گفت: ایران از یک سو از سرگیری گفت‌وگوهای هسته‌ای وین را به تأخیر می‌اندازد و همزمان، بیشتر از گذشته از تعهدات اصلی این توافق فاصله می‌گیرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی آلمان که تاکنون کشورش نتوانسته به تعهدات خود در توافق هسته ای با ایران پایبند بماند، همچنین افزود: ما خواستار بازگشت به برنامه جامع اقدام مشترک هستیم و این اقدام به سود همه طرف‌ها است.

ادعاهای وزیر خارجه آلمان درباره گفتگوهای هسته ای در حالی مطرح شده که پیشتر سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین گفته بود: آمریکا می‌خواهد توافق هسته‌ای را برای مسائل موشکی و منطقه‌ای گروگان بگیرد.

به گفته نماینده دائم ایران در وین، آمریکایی‌ها ادعا می‌کنند که آماده‌اند به تعهدات خود تحت تفاهم هسته‌ای برگردند و تحریم‌های مغایر با آن را بردارند، امّا رفتار آنها در مذاکرات این را ثابت نمی‌کند، چون آمریکا کل تفاهم را به پذیرش بندی در خصوص انجام گفت‌وگوهای آتی در مورد مسائل منطقه‌ای گره زدند که کاملاً با موضوع مذاکرات غیر مرتبط و مضر است.

غریب آبادی همچنین درباره رویکرد واشنگتن در مذاکرات وین گفت: آمریکا حاضر به برداشتن تحریم‌ها علیه بیش از ۵۰۰ نفر از اشخاص حقیقی و حقوقی که توسط دولت ترامپ به بهانه غیر هسته‌ای تحت تحریم قرار گرفتند و همچنین لغو قانون تحریمی کاتسا نشدند، در حالی که تمامی اقدامات ترامپ از جمله توسل به بهانه‌های غیر هسته‌ای برای اعمال تحریم با هدف تخریب کامل تفاهم هسته‌ای صورت گرفته بود و از سوی دیگر، این نشان‌دهنده عزم جدی دولت جدید آمریکا در استفاده از کارت‌های ایجاد شده در دولت قبلی و همچنین پیگیری سیاست فشار حداکثری علیه ایران است.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۱۹۱۵۰ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان